IZRADA SAJTOVA

       O NAMA

 


Reklamna agencija ADVIOLA je specijalizovana za izradu DINAMIČNIH internet prezentacija sa bazom podataka i Cloud aplikacija.

Agenciju ADVIOLA osnovali smo 2002. godine sa ciljem da ponudi inovativnu i elastičnu alternativu za domaće oglašivače.

Naš cilj je da, razmišljajući zajedno sa našim klijentima, stvorimo komunikacionu strategiju i pomoću nje kreativnu i efikasnu reklamu, koja optimalno odgovara poslovnim ciljevima i marketinškim planovima naših klijenata.

Verujemo da je za dugoročnu i uspešnu komunikacionu aktivnost neophodan uslov strateška partnerska veza i konstruktivna saradnja između klijenta i agencije.

Naša jaka strana je strateško planiranje, aktivan i precizan rad, uz stalnu vezu sa klijentom i kreativna ostvarenja, koja su uvek prilagođena zadatku.

Svaku vrstu sajta, ili neko drugo pojavljivanje na internetu, smatramo efikasnim marketinškim sredstvom, koje se organski integriše u marketinšku strategiju date firme, bilo da je reč o najjednostavnijem sajtu, ili o portalu firme.

Od drugih agencija se izdvajamo zbog načina izrade dinamičnih sajtova, gde pored glavnog sajta klijent može da dobije i administracioni sajt (CMS) pomoću kojeg je moguće menjati sadržaj glavnog sajta bez ikakvog programerskog znanja.

Bilo da znate ili ne znate kakvu prezentaciju želite, pozovite nas i doćićemo, u terminu koji Vama odgovara, na besplatnu preliminarnu konsultaciju koja će Vam pomoći da steknete bolju sliku o mogućnostima koje možemo da Vam ponudimo.

Pogledajte neke od naših radova u sekciji PORTFOLIO.ADVIOLA InterneTeam - Izrada sajtova - 11000 Beograd - Tomice Popovića 23 - 011 37 544 37- info@adviola.rs